Saturday, August 24, 2013

Wedding inspiration

 photo wedding-ins_zpsf5d98caf.jpg photo wedding-ins2_zps3db5fa2c.jpg
Vi har i løbet af vores bryllupsplanlægning kigget igennem en del billeder. Dette er blot et lille udvalg af det jeg har liggende på min computer. For nogen vil især den gule nok være ret utraditionel, men jeg elsker kontrasten med den kraftige farve i forholdt til en sart hvid romantisk tema farve. Jeg synes det bliver mere personligt med farver og kontraster,  i stedet for det "all-in-white" klassiske. Det er nok meget smag og behag, især når det kommer til noget så personligt som et bryllup. Jeg ville bare lige vise jer lidt inspiration i forholdt til hvad vi leder efter til brylluppet. Hvad synes i om farverne?

A few pictures from our massive archive of wedding inspiration photos. I love the bright yellow colour. It just stands out and bring such good contrast to everything. I know it might not be everyones cup of tea, but if there's any time to do things exactly like you want to it's on your wedding day. I really wanna make sure our wedding is personal and us. What do you think of the colours?

3 comments:

Miss Jeanett said...

Jeg elsker det gule! Især når det er blandet med guld og hvid. Classy og stadigvæk ikke "all white", som du nævner. Det helt hvide er jeg heller ikke til. Det bliver for ferskt.

CUPCAKE-STYLISTEN said...

Kan sagtens se idéen med den gule farve, - den ER flot! Men i kærlighedens sprog står den gule farve for; falskhed og evt. utroskab.

Det er ikke noget jeg finder på, og det kan findes i "blomsternes sprog" også... - Giv aldrig din udkårne gule blomster siges der...

Men er vild med billederne og en kanon måde at vikle den blå (something blue) ind i festen ;)

// Rikke //

Anne said...

Jeg er blevet ret hooked på gul. Tænkte også i starten at den i forholdt til bryllup nok ikke var den bedste farve at vælge, men igen, så tror jeg ikke rigtig på sådan noget farve symbolik. Jeg synes man skal vælge en farve som passer til en og man vil blive glad for at se på. Jeg synes rød/pink/hvid er for klassisk og romantisk til min stil.

/anne