Sunday, September 9, 2012

New in: Decadent wallet

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Ihh jeg har sådan glædet mig til at vise denne fine sag frem. Jeg har længe ønsket mig en ny pung, og siden jeg faldt over denne fra Decadent for en måneds tid siden, har jeg ikke kunne få den ud af hovedet. Jeg endte derfor med at købe den igår, da kæresten og jeg var på en shoppingtur rundt i Århus. Den er så smuk, enkel og lækker. Jeg er på det seneste blevet mere opmærksom på kvalitetsprodukter og der et par danske mærker jeg har fået et godt øje til. Jeg synes dog, at mange mærker er for dyre til jeg vil betale for dem, men i dette tilfælde blev jeg nødt til at eje denne pung. Hvad synes I om den?

I bought this gorgeous wallet from the Danish brand Decadent yesterday. I've been thinking about it for a while and couldn't resist any more. I had to have it! I think it's so pretty, simple and nicely crafted. I've become more aware of quality items lately, although I think there's a lot of expensive brands out there and I don't always wanna pay their crazy prices. This one is an exception though as it's the perfect wallet I've been looking for!

3 comments:

Nanna said...

Åh, den er virkelig pæn. Kan godt forstå at du er glad for den. Jeg går også og drømmer lidt om at eje en taske fra Decadent. Synes virkelig at de laver nogle lækre produkter.

Anne said...

Super lækre produkter. Jeg ville heller ikke have noget imod en taske derfra. De er desværre bare en del dyrere. Måske en dag. Når jeg har råd til min Marc jacobs, Mulburry og Michael Kors også ;) Man har vel lov at drømme :)

A + K = ♥ said...

Hvor ser den bare rå og lækker ud (:

- Kit