Thursday, September 15, 2011

Beauty tip: Chemist Direct

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg mener selv, at jeg er ret prisbevidst når jeg handler, især når det kommer til skønheds produkter og toiletsager. Jeg nægter simpelthen at betale flere hundred kroner for læbestifter, mascara, foundation osv. Jeg synes ikke det er det værd! Jeg har i de sidste mange år købt make-up m.m. når jeg har været i England da der er rigtig mange penge at spare. Jeg har dog ledt efter en anden løsning i noget tid, da jeg ikke altid får købt nok med hjem. I min søgen fandt jeg flere websites hvor man kan købe produkter til Engelske priser! Chemist Direct er en af dem, og jeg har netop fået min første levering fra dem. Her er lidt af de ting jeg købte. Regnede på det og har med levering sparet ca. 500 kr. Det er da alligevel ret godt. Der hvor der er flest penge at spare er helt sikkert barberblade, de koster jo sindsygt meget her i Danmark! Så er mit lille tip da givet videre til dem der gerne vil spare penge.

I've just received my first parcel from Chemist Direct. Beauty products and toiletries are very expensive in Denmark so I've been looking for a way to save money for a while. I've bought quite a few things to save as much money as possible. You can see some of the things in the pictures. I don't know how the prices are in other countries, but it's worth having a look to see if you can save some money, right?


2 comments:

Charlotte said...

Jah super god hjemmeside - fandt den i min desperate søgen på min favorit tør shampoo fra Batiste!!
Havde dog glemt HVOR billig tør shampooen er der, så da jeg var i Helsinki i sidste uge købte jeg to stk til mit lille lager da jeg pludselig så dem i en butik, men nu kan jeg lige se at jeg kunne have sparret 30-40kr hvis jeg havde købt dem over nettet fra England - det er altså lidt vildt..
Dog gik der flere uger inden jeg fik min pakke derfra sidst (så vidt jeg husker næsten en måned) da den havde forvildet sig til Frankrig og jeg ved ikke hvad, men det var vel egentlig ikke deres skyld kan man sige..

Anne said...

Kender det alt for godt. Jeg har købt min dagcreme i lufthavnens toldfri i årevis. Der er over 100 kr at spare! Jeg synes også jeg ventede længe, men var vist kun lidt over en uges tid, så slet ikke så længe som dig! Det er da helt vildt, men ja det er vel ikke deres skyld.