Friday, September 30, 2011

It's pay day today, just for having a good time!

Photobucket
My first payslip at my new job

I dag er min første lønningsdag som mediegrafikerelev! Jeg har set frem til denne dag i et år nu, så det er virkelig fedt endelig at få fuld elevløn. Det er jo næsten det dobbelte af hvad jeg har været vant til! Og ja, jeg har mega lyst til at tage på shoppingtur, men har brugt alt for mange penge i denne måned, så det bliver der altså ikke lige noget af... i hvert fald ikke lige med det samme ;) Jeg har en del ting jeg skal have sparet op til. Der er jo f.eks. en speciel dejlig person som snart har rund fødselsdag! Og så har jeg to rejser til England i november! Og det er snart jul! Ja der er nok at bruge de penge på, men er bliver nu dejligt at have lidt ekstra at gøre godt med. Og så er det jo også fredag i dag og snart weekend, skønt!!

Today is my first pay day as a contracted graphic trainee! I've been looking forward to this day for over a year. Finally I'll get paid properly, which is almost twice as much as I've been use to! And yes, I really want to go shopping now, but I've spent so much money this month that I don't think I should... at least not right away ;) I also need to save up some money for the next three months, as I'm going to the UK twice, it's someone's special big birthday and Christmas is coming too! So lots to spend money on, but it's just nice to have some extra money from now on. And it's Friday today and the weekend is just around the corner, great!

The Zutons, It's the little things we do


2 comments:

Tine said...

Jeg kan godt huske min første "rigtige" løn! Det var bare helt specielt!!

Jeg købte en lille ting til mig selv for at fejre det - nemlig et Skagen ur. Hver gang jeg kigger på uret bliver jeg mindet om den store dag:-)

Anne said...

Ja nu er det selvfølgelig ikke "rigtig" løn endnu, men kun elevløn, men det er stadig skønt! Og lidt selforkælelse skal der også være plads til :)