Sunday, September 25, 2011

Green parka

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg købte denne fine parka i onsdags. Havde egentlig tænkt på noget mere efterårsagtigt, da jeg lidt mangler det, men kunne simpelthen ikke stå for den. Den virker ikke så tyk, men foret inden i gør den ret varm og noget så blød og dejlig at have på! Nu glæder jeg mig faktisk lidt til at det bliver koldt nok til at have den på! Og så er det også en helt ny farve for mig. Havde først overvejet den i navy, men da min anden vinterjakke er den farve synes jeg at det ville være fint med lidt variation. Jakken er fra BikBok, som er min nye synder når det kommer til shopping. Kan stort set ikke gå der ind uden at købe noget. De har også 10 % studierabat, hvis man skulle være så heldig at have studiekort, som jeg :)

I bought this lovely parka in BikBok the other day. Now I can't wait for some cold weather to come our way so I can start wearing it!


3 comments:

Mette said...

Den er virkelig fed.. Elsker farven og pelskraven ;)

Liselotte said...

Hold da op hvor er den fed.!!! En skam vi ikke har en BikBok i Aalborg :( For har virkelig ledt efter noget i denne stil , kan vi se et billede med den på ? :D

// Liselotte

www.everyday-couture.com

Anne said...

Mange tak tøser! :) Ja det er da lidt for dårligt når vi har min. 3 butikker her i Århus! Jeg skal nok få taget nogle billeder med den på, så du kan se hvordan den ser ud på :)

/Anne