Tuesday, May 25, 2010

Victoria's Secrets - One dress many looks!

Photobucket
Photobucket

I min søgen efter en kjole til sommerens bryllup faldt jeg over denne hos Victoria's Secrets. Synes faktisk den er meget lækker. Super smart at man kan lave så mange forskellige kjoler ud af en. Jeg ved godt at det er set før, men synes nu denne er det pæneste bud jeg har set, så den er i overvejelse pt. Ved dog ikke om den er passende til et bryllup. Har rigtig svært ved at finde den perfekte kjole. Vil helst have en smart, elegant maxi, men har kun kunne finde alt for dyre bud indtil videre. Denne er dog ikke så dyr i pris, kun $95/570 kr. Dog er der ret dyre forsendelsespriser, typisk. Se og køb kjolen her. Hvad synes I om den?


Found this dress looking around online for a dress for a wedding this summer. I think it's really smart that you can have so many looks with one dress. I know it's not a new idea, but I think it's prettier than anything else I've seen, so it's on my maybe buy list for now. Not sure if it's okay for a wedding though. I'm having a hard time finding a nice dress I can afford. This one isn't too bad though, only $95/£66, although the shipping prices are kinda crazy! You can see and buy the dress here. What do you think about it?

1 comment:

Lotte said...

Tjek asos ud for maxi-kjoler ellers, de ligger også inde med nogen der ikke er alt for dyre, og så er du sikker på ikke at skulle af med penge i tolden som det tit ender med når man bestiller hjem fra VS :)
/L

http://style-conscious.blogspot.com/