Tuesday, August 9, 2011

In my shopping bag...

PhotobucketPhotobucket
Jeg kom i dag hjem til en lille folder fra H&M i min postkasse. De har netop nu 10% på alt i deres katalog og online shop. Tilbuddet gælder t.o.m. 21/8, og ved køb på over 69,-. Alt du skal bruge er denne rabatkode: 9349. Jeg blev fristet og kiggede forbi webshoppen, hvor jeg fandt nogle af de ting jeg har haft på ønskelisten siden kataloget kom ud. De kom hurtigt i kurven... men eftersom at jeg ikke rigtig har penge til tøj i denne måned, så blev købet altså ikke gennemført. Jeg regner dog stadig med at holde øje med disse tre items, så I må meget gerne sige til hvis I ser dem i butikken!

There's a discount code for H&M out in Denmark at the moment, and these are the three items I would love to buy right now... if only I had the money!

3 comments:

Posgaard said...

Jeg leder også efter jeansene. De var ikke kommet sidst jeg var i H&M :-)
Blusen har jeg allerede bestilt hjem, men den har været lang tid under vejs.

Anne said...

Okay. Jeg skulle bare have bestilt det hele da kataloget kom ud, så ville jeg have modtaget det i denne uge! Lige nu er der over tre ugers ventetid på jeansene, øv! Jeg må besøge H&M hver uge for en sikkerheds skyld ;)Jeg har det bedste med at prøve tingene først plus det er nemmere end alt det pakkepost frem og tilbage..

Johanne said...

Hvor lækkert! :-)

xx