Wednesday, August 24, 2011

Outfit of the day - leather skirt

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Så er jeg tilbage med crappy spejl-tag-selv-billeder. Hvor ville det være nemmere at eje et spejlreflekskamera og en remote, men det gør jeg jo desværre ikke... men drømmer da om det! Anyway, der har været lidt stille på bloggen her på det sidste, og det skyldtes egentlig at jeg ikke har følt for det overhovedet. Det har været super dejligt ikke at tænke på, og jeg ønsker heller ikke at blogge bare for at gøre det. Jeg synes det giver mest mening at blogge når jeg har lyst, noget at fortælle eller gider, så det gør jeg altså. Blogging skal ikke blive en træls ting jeg føler mig tvungen til, det er jo ikke ideen med det. Jeg har dog en del at fortælle og vise jer i fremtiden, så I skal nok høre fra mig :)

Ang. outfits indlæg: Jeg skriver altid under billederne hvor de forskellige ting jeg har på er fra. Jeg har dog købt en del mere end jeg plejer på det seneste, så hvis jeg har nyt tøj på, som jeg ikke har vist før, så tilføjer jeg "new" fra nu af efter de respektive items. Jeg er også begyndt at linke til de ting man kan købe på nettet.

Yes I'm back with my crappy mirror pictures. Would be lovely to own an SLR and remote, but unfortunately I don't... I'll keep dreaming though! Anyway, it's been a bit quite on the blog lately, and that's mainly because I really haven't been bothered. It's been so nice with a little break, and I don't wanna blog anyway just to do so. I think it makes more sense to blog when I feel like it, got something to share, or want to, so that's what I'm gonna do. I don't want blogging to because some annoying task I have to do, that's not the idea. I do have a few things to tell and share in the future, so you'll hear from me :)

About outfit posts: I always write where the different items I'm wearing are from, but lately I've been shopping more than normal, so from now on I'll write behind the item if it's new, just so you know. I also link to the items that you can buy online in case you wanna take a closer look.

2 comments:

J'adore blog said...

Rigtig flot outfit :-)

Sophie Isobel said...

Love this outfit!
x