Sunday, October 2, 2011

All in black

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Her er som lovet hvad jeg købte på min lille shoppingtur igår. Det blev til tre sorte, en strik, en skjorte og en kjole. Jeg havde besluttet mig for at finde den perfekte sorte see-through skjorte, og de er jo ret populære lige for tiden, så der er massere at dem i butikkerne, dog i meget forskellig kvalitet. Jeg fandt denne fine fra Minimum, som efter min mening er perfekt! Den har fine detaljer, god kvalitet og sidder pænt, solgt! Kjolen fra H&M er også lige mig og striktrøjen har jeg faktisk allerede i pink, men den er så dejlig at jeg blev nødt til at have en sort også. Vil prøve at style den med en hvid skjorte under.

Here is what I bought yesterday, all in black. A nice knitted jumper, a see-through shirt and a dress. Can't wait to wear it all and style it with other things in my wardrobe. The shirt is perfect and just what I've been looking for. The dress and jumper are both from H&M's Divided and just some really nice simple things that are easy to style.


3 comments:

J'adore blog said...

Du har da rigtig været på shopping :-)

Anne said...

Ja, og det er selvom jeg sagde at jeg ville tage en pause... Det er bare så svært med alle de ting man gerne vil have, men så længe kontoen er sund er det vel også okay :)

Mette said...

Virkelig nogle fine ting.. Er helt vild med dem! Især skjorten - har selv kigget på den, så lidt misundelse er der sendt afsted ;)