Wednesday, October 19, 2011

Winter accessories

Photobucket

Det er ikke til at komme uden om det. Sennepsgul og Bordeaux er farverne for dette års efterår og vinter. Og jeg elsker begge! Jeg har længe gået og tænkt på at jeg skal have købt nye vinter accessories og her er nogle gode bud. Jeg vil rigtig gerne eje det gule halstørklæde og den gul hat, de er perfekte til min nye jakke! Faktisk passer farven til alle mine jakker! Det mørkerøde tørklæde er også super fint. Har I fået købt nogle vinter accessories? Og er det i nogle af disse farver?

There's no way around it. Mustard yellow and Burgundy are this autumn and winters colours. And I love them both!! I have been looking for new winter accessories for a while and here are some nice ones I like. I really want the yellow items as they are perfect and go with all my jackets and coats! I also really like the dark red one. Have you both any winter accessories and in what colours?


2 comments:

sofie wedderkopp said...

Virkelig fed blog jeg følger dig også nu :-) Jeg er helt vild med nr. 7 altså handskerne :-)
Hvis du får tid er du meget velkommen til at kigge forbi min blog på www.adoreyourselfblog.blogspot.com

Knus

Anne said...

Mange tak Sofie :) Jeg vil da helt sikkert kigge forbi din blog også. Det er så dejligt med inspiration fra andre og velkommen til :)