Monday, October 31, 2011

Superhero Party

WARNING: PICTURESPAM!!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Så har jeg fået set billederne fra lørdagens fest igennem og valgt en masse ud til jer. Temaet var som sagt Superhelte/skurke. Det var en rigtig hyggelig og sjov fest. Der var mange sjove udklædninger og nogle rigtig kreative i blandt. Den mest populære hos pigerne var Catwoman, som vi var fire af. Der var også fire Clark Kent og tre Pippier! Fødselaren Tim var klædt ud som He-Man, som I kan se på et par af billederne. Min kæreste var Batman. I hvert fald noget af aften indtil de alle begyndte at bytte kostumer! Det blev ikke så sent en aften (tror vi var hjemme kl. 3 ny tid), men det var hyggeligt og dejligt at se så mange mennesker som jeg ikke har set i laaang tid.

Here is some pictures from Saturday nights Superhero/villain party. It was a great night with lots of funny dressed people and some very creative costumes. There was quite a few Catwoman's and Clark Kent's. My boyfriend was dressed as Batman, at least for some of the night, till they all started swapping costumes with each other. Anyway, we had a good time and it was nice to see a lot of people I haven't seen in ages!


No comments: