Friday, July 20, 2012

Cyprus - Day 5

PhotobucketFredag tog vi til Nissi Beach i Ayia Napa, som er en af det mest populære strande (så vidt jeg ved). Det er også et skønt sted, selvom vandet godt nok var fyldt med grøn tang... Ved ikke om det kun var den dag?

PhotobucketPhotobucketPhotobucket Jeg var desværre ret syg den dag, men gjorde alt for stadig at nyde det hele og få så meget ud af dagen som muligt.

Photobucket Photobucket Om aftenen spiste vi på en kinesisk restaurant øst for Larnaca, som vi havde fået et tip om. Det var også rigtig lækkert mad.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket 
Larnaca er langt fra en turistpræget by, men den har stadig meget at byde på. Der er shopping muligheder, masser af restauranter og byliv. Så hvis man ikke har noget imod at være en af de få turister i byen, så er det en fin sommerferie destination og nemt, da lufthavnen ligger fem minutter væk fra byen.

On the Friday we went to Nissi Beach in Ayia Napa, which is one of the most popular beaches as far as I know. It is a lovely place as you can see on the pictures, and I did do my best to enjoy it despite being sick that day. In the evening we had dinner at a nice Chinese restaurant near Larnaca.

No comments: