Thursday, July 26, 2012

Outfit of the day - pink aztec

PhotobucketPhotobucket
Jeg tog disse billeder en gang i sidste uge, da jeg havde lidt nyt tøj på fra England. Blusen er et af mine mange Primark køb og halskæden er fra Miss Selfridge. Jeg havde jo fri hele sidste uge også, så kørte stadig ferie stil med en del mindre make-up end til dagligt. Jeg forlader helst ikke lejligheden uden som minimum at have lidt foundation på, men det er rart at give sit ansigt lidt make-up fri tid, især mascara er mine øjne glade for at slippe for.

Here are some pictures I took last week of my outfit. I was wearing a new top from Primark and my new Miss Selfrigde necklace. I was off last week as well, so I gave my face a little time off from all the make-up I normally wear. I know my eyes appreciate no mascara every now and again, and even though I hate not to wear any make-up at all I know it's good for my face.

2 comments:

Riks said...

Har du generelt irritable øjne pga. mascara? for ellers kan jeg anbefale Nilens Jord mascara eller clinique..de er gode hvis man oplever gener ved brugen af mascara....Bare et råd fra den "gamle" mataspige. Hilsen Rikke (CUPCAKE-STYLISTEN)

Anne said...

Nej egentlig ikke. Det er kun hvis jeg en sjælden gang sover med mascara på at mine øjne bliver røde. Men jeg er meget opmærksom på at få renset det af og sådan, da jeg ved det ikke er super sundt at bruge. Men tak for tippet. Det kan da være jeg skulle prøve dem :)