Wednesday, July 18, 2012

Presents

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
I har jo allerede set min fødselsdagsgave fra kæresten, men jeg fik også rigtig mange andre fine ting. Her er hele samlingen, der bl.a. består af 50mm objektiv til Canon kamera, Gucci parfume, make-up, Essie lakker, gavekort, Kay Bojesen figur, penge m.m. Der var kun et par enkelte ting som skulle byttes, så det var jo perfekt. Jeg har netop bestilt lidt tøj på Topshop for nogle af mine penge... ja mere tøj!! hehe. Jeg har dog også smidt en hel sæk ud igår, så synes jeg er okay. Jeg har også et par ting, som jeg gerne vil sælge, så dem viser jeg nok på bloggen inden de kommer på Trendsales eller Ebay, når jeg en gang får tid!

Here are all my birthday presents from last month. I got so many great things and I'm really happy with everything! I got a new lens for the camera, a Gucci perfume, make-up, Essie nail polish, gift vouchers, money and other nice things. I've just ordered some clothes on Topshop for some of my money, so hopefully that will arrive next week!

1 comment:

Nanna said...

Det er virkelig en omgang lækre gaver du har fået :-) Jeg synes simpelthen at de sangfugle fra Kay Bojesen er så fine. De står også på min ønskeseddel.