Sunday, July 22, 2012

Cyprus - Last day

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Så blev det sidste dag på Cypern, hvor vi valgte at slappe af ved poolen og nyde det sidste af solen. Vi spiste frokost på altanen og slappede af i skyggen. Om aftenen gik vi ind til Kiti for at spise pizza hos det lokale pizzaria. Vi bestilte en alt for stor pizza, som i langt fra kunne spise, men den var god. Aftenen sluttede af med drinks på altanen. Det er utroligt så hurtigt en uge går, og selvom det til tider var ulideligt varmt, så savner jeg det virkelig! Jeg savner at kunne stå op hver dag og tage shorts på uden at kigge ud, fordi man ved at vejret altid er varmt nok til sommetøj! Jeg håber virkelig at vejret her hjemme snart bliver lidt varmere.

So here are the last pictures from Cyprus. On our last day we spent the morning by the pool, had lunch on the balcony and just relaxed all day. In the evening we walked to Kiti and had pizza at the local pizzaria. The night ended with drinks on the balcony. It's crazy how fast a week goes when you are on holiday, and even though it was incredibly hot every day, I really miss it! I miss getting up in the morning and putting on my shorts without looking out the window, because I know the weather is good enough for summer clothes! I really hope we get some summer weather here in Denmark soon.

2 comments:

Riks said...

jeg tror dine bønner er blevet hørt, Anne...sommeren er (forhåbentlig) over DK igen! Dejligt vejr.

Anne said...

Denne uge ser ud til at blive helt god ja. Jeg tog også direkte fra arbejde ned til caféerne ved åen i Århus for at nyde vejret i dag :)