Monday, July 26, 2010

Wedding countdown

Photobucket

Og nej det er ikke mit bryllup! Jeg har til gengæld to vennepar, som skal giftes i næste uge, henholdsvis fredag og lørdag. Begge bryllupper er i England, så jeg rejser afsted torsdag i næste uge. Det er måske meget heldigt, at det er samme weekend, når det nu er helt derover, men det er stadig ret langt fra hinanden. Det første er i Nord Wales og det andet nede syd på, ca. 4 timers kørsel, så det bliver nogle travle dage. Jeg glæder mig dog rigtig meget. Det er første gang, jeg er gæst til et bryllup, så det bliver spændende. Jeg har derfor også brugt de sidste par måneder på at lede efter fine kjoler. Jeg har købt nogle stykker, men er stadig lidt i tvivl. Hvor fin skal man lige være? Hvad er okay at tage på? Er lidt nervøs for, om jeg har alt for fint tøj på, så hvis I har erfaring med bryllupper og beklædning, må I meget gerne skrive en kommentar til mig, tak :)

And no it's not my wedding! I have two couple of friends getting married next week, Friday and Saturday. They are both in the UK, so I'll be leaving Thursday next week. It's my first time being a guest at a wedding, so I'm really looking forward to it! I've spend the last couple of months looking for nice dresses to wear and I've bought a couple, but still not sure about them. How nice are you suppose to dress? What is okay to wear? I'm just nervous that I wear something way too fancy... So if you guys know anything about weddings and what to wear, please let me know!

4 comments:

Anonymous said...

Det kommer meget an på, hvilken type bryllup det er og hvor meget prinsesse bruden skal være. Idag er det jo meget forskelligt, hvad bruden vælger og tage på. Kort og langt, stort og småt. Hvis du kender bruden godt, ville jeg prøve at spørge, hvor meget prinsesse hun skal være på en skala fra 1-10 og så der ud fra afstemme din egen påklædning. Men altid hellere for lidt end for meget. Det skal jo være bruden, man beundrer sådan en dag. Hvis jeg vælger en meget fin kjole, ville jeg måske tage en cardigan med til at dresse den ned, hvis bruden skulle være mere casual og omvendt en lille fin jakke eller sjal til at dresse en mindre fin kjole op.

Håber det hjalp lidt :)

I sådanne situationer ønsker man nogle gange, at man var mand. De har det meget nemmere.

Ms Confashion said...

Årh, jeg ville synes, det var kedeligt at være mand ;-D
Jeg synes, umiddelbart, at hvis der ikke står noget om påklædning i invit(?), at så er det "pænt tøj"- altså et sted mellem "Den hér kunne jeg ha' på til 75års føsdag" og galla ;-D
Dér går både knælang, hellang og med kig til kavalergangen:-)
Og så aldrig hvid (heller ik knækket, brækket eller ægget!)
Jeg havde fx. en knælang mørkeblå silkekjole med lange ærmer på i vinter, og sidste sommer var jeg i hhv. hellang mønstret stropkjole med en lille bolero, og knælang mønstret silkekjole med hat til!
I mit hoved gælder det om at få luftet noget man ikke sædvanligvis villeta' på i hverken byen eller til "alm.familiefest"
/xxx Nete

Anne said...

Mange tak for de fine kommentarer, det er dejlige at høre lidt respons fra læsere. Jeg ved med sikkerhed hvad jeg ikke skal tage på nu ;) Er dog stadig ret meget i tvivl om hvad jeg tager på. Tror jeg vil forhøre mig hos venner der skal med og i yderste tilfælde bruden. Lige meget hvad skal det nok blive super hyggeligt! Skal nok vise billeder af mine kjoler når jeg kommer hjem igen :)

Ms Confashion said...

glæder mig til at se, hvad du finder på!