Monday, March 25, 2013

New in from Asos

 photo asos_denim_playsuit_zps2f26a5fa.jpg photo 2013_0325_175752_8600D_zpsf20c87c4.jpg photo 2013_0325_175908_0600D_zps746f8fff.jpg
Dette er hvad der sker når kæresten spørger om man skal have noget med fra Asos, når han nu alligevel er ved at bestille. Tre fine nye items er netop ankommet i dag. Jeg har længe søgt efter en læderkasket, og denne er helt perfekt. Den er sporty, men samtidig rå i læder, hvilket jeg tror vil fungere godt til mange styles. Smækbukser har jeg også ledt efter i noget tid. Det har været ret svært at finde nogen som passer, men disse er vældig fine. Måske en anelse stor i størrelsen, men det gør ikke så meget. Bæltet blev lidt et impulskøb, da det simpelthen var for billigt til ikke at smide det i kurven. Nu glæder jeg mig bare til at style disse tre items. Så må det også gerne blive sommer snart!

This is what happens when your boyfriend asks you if you want something from Asos before he makes his order. These three items arrived today. I've been searching for a leather cap for ages. This is quite simple and perfect. It gives a sporty look yet a bit more rocky with the leather. I've also been looking for some dungarees for a long time. I think they are super cute and easy to style with a lot of cool things. These one's are from River Island, and slightly big in the size, but it's not too much. The belt was too nice and cheap not to buy. I can't wait to style these three items. All I need now is some lovely summer weather please!

2 comments:

Janne said...

Ej - hvor er blondetrøjen fra - Den er så fin. Fedt look med feminine blonder og drengede jeans smækbukser. Cool!

Anne said...

Den er rigtig fin og passe så godt til smækbukserne. Jeg ved desværre ikke hvor den på billedet er fra. Den er på modellen fra Asos. Men mon ikke de har noget lignende på deres webshop? Jeg skal i hvert fald have fundet mig en fin en :)