Thursday, March 8, 2012

LAPIS OF LUXURY

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Så har jeg fået prøvet et par af mine nye Essie neglelakker! Den lilla kan I skimte på billederne fra weekenden. Igår aftes hyggede jeg med at prøve denne fine farve. Kæresten legede fotograf og tog et par billeder imens, som jeg synes var fine detalje billeder. Jeg bruger altid min neglelaksfjerner pen, når jeg lægger neglelak. Den er super nem og praktisk til at rette de små fejl, når man maler ved siden af ;) Neglelakken hedder Lapis of Luxury og er en virkelig skøn farve! Det kræver dog tre lag før at den dækker ordenligt, men så ser det også godt ud. Jeg er helt vild med farven, som nok bliver en af mine ynglings i den kommende sæson.

I tried my new nail polish from Essie last night. It's called Lapis of Luxury and is a gorgeous blue colour. It needs three layers to cover though, but then it's amazing! I'm crazy about it. It will probably be one of my favourites this upcoming season.


5 comments:

Mette said...

Jeg har den også, Elsker den :)

Nanna said...

Den er virkelig også fin :-)

Marie-Louise said...

Må jeg spørge hvor din neglelak-fjerner-pen er fra? Min er fra Yves Rocher, men den er bare dum og næsten helt udtørret :-(

Anne said...

Jeg har købt min i Boots i England. Den er fuld af neglelaksrester, men virker faktisk stadig udemærket.

Anne said...
This comment has been removed by the author.