Monday, March 19, 2012

My UK shopping

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Så er jeg tilbage i Danmark igen efter noget af en weekend. Der har været nok at se til og søvnmanglen er ved at melde sig. Jeg synes dog lige at I skulle se mine køb fra lørdagens shoppingtur. Jeg fik købt mig nogle rigtig fine ting, så jeg glæder mig super meget til at tage det hele i brug. Jeg købte bl.a. kjolen som jeg bloggede om her. Den viste sig at være mere coral farvet end pink, men jeg synes den er skøn og den passer perfekt! Så må det gerne snart blive sommer.

I'm back in Denmark again after another crazy busy weekend in the UK. Here is my buys from Saturdays shopping trip. I think I got some really nice things and I can't wait to wear it all. I found the dress that I blogged about here, and it was perfect! It's not really that pink but more coral, but I still think it's gorgeous.


4 comments:

Tine said...

Det ser ud til, at vi har besøgt mange af de samme butikker - dog med en uges mellemrum;-)

Lagde godt mærke til den søde kjole. Glæder mig til at se den på.

Mette said...

Wow en ordentlig omgang shopping. Det er virkelig også fedt at shoppe i London :) Det ser ud til at du har fået nogle rigtig fine sager og glæder mig til at se dem in action :)

Julie said...

Rigtig fine - og meget farverige ting, dejligt at se! :-)

Anne said...

@ Tine - Ej hvor sjovt. Jeg har nogle faste butikker jeg altid besøger når jeg er i England. Glæder mig skam også til at få taget den i brug.

@Mette - Ja det blev til en fin lille bunke. Jeg må huske at få taget nogle outfits billeder så. Jeg er virkelig ringe til at få det gjort.

@Julie - Mange tak! Synes også selv jeg har fået købt en god blanding :)