Tuesday, June 26, 2012

Wishlist - big dreams


Photobucket
Michael Kors, Blair Watch  |  Marc by Marc Jacobs, Classic Q Hillier Hobo
Jeffrey Campbell, Lita  |  Mulberry, Daria Clutch  |  Mulberry, Bayswater

Her er så min top fem mest ønskede designer ting. Alt sammen noget, der koster en del mere end jeg får gave for eller har råd til. Jeg drømmer dog om en dag at have disse items i min garderobe. Det virker måske dumt med så mange sorte taske, men de er klassiske og passer sammen med alt. Jeg er ret meget sucker for sorte tasker, og halvdelen af min samling er da også sorte. Smukke Lita har jeg længe luret på, og prismæssigt er hun vist også den billigste, så måske er der en større chance for at hun en dag flytter ind. Min seneste crush er helt sikkert uret! Jeg synes det er så smukt, og det ville passe godt i min voksende ur samling. Har I nogle designer items I går og sukker efter?

My top five designer dream items! I hope that they'll be represented in my wardrobe one day. It's not exactly cheap things that I can afford myself or will get as a present, so I need to save up money if I'm ever going to own one of these lovely things. The shoes are affordable though and I have been thinking about them for years, so maybe there's a chance that I'll buy them soon. The watch is my latest designer crush! It's absolutely gorgeous and would fit well into my growing watch collection. Have you got any designer items you dream about having?

2 comments:

Laura said...

Hvilken pige går ikke og drømmer om sådan en Mulberry taske ;)

Nanna said...

Åh ja, masser! Jeg drømmer også om et lækkert Michael Kors ur. Og en Mulberry Alexa og et par klassiske sorte Louboutins. Så det ville være skønt at vinde i Lotto snart, haha