Friday, December 31, 2010

New years outfit - sneak peek

PhotobucketPhotobucketPhotobucketDress - H&M, Heels - New Look, Clutch - Asos, Belt - Moschino

Jeg havde tøjkrise i morges, da jeg absolut ikke vidste, hvad jeg skulle have på i aften. Heldigvis fandt jeg en kjole i skabet, som jeg faktisk aldrig har brugt. Det er godt nok en sommerkjole, men jeg ser intet galt i at style den til Nytårsfest. I får her et lille preview af nogle af de ting jeg skal have på i aften. Jeg kan godt lide et enkelt look, så farvetemaet bliver holdt i nude, sort og guld. Jeg har tænkt mig at lave sorte negle med guld glimmer, håber det fungere. I aften smutter kæresten og jeg til middag og fest hos et vennepar her i Århus. Glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg håber I alle får en helt fantastisk aften og kommer godt ind i det nye år!! Vi ses i 2011!!

Here's a sneak peak of tonight's New Years outfit. When I woke up this morning I didn't have any idea what to wear, but luckily I found this dress in my wardrobe. All new and never worn. I'm gonna style it with all black and gold for a simple and elegant look. I'm gonna paint my nails black with gold glitter, hopefully it will work! We're celebrating New Years with some friends here in Aarhus. I'm really looking forward to it! I hope you all have an amazing night! See you in 2011!

3 comments:

BY BALAGUL said...

Elsker din clutch - enkel og fin :D
godt nytår!

Sara / www.balagul.blogspot.com

Lise Emilia Nissen said...

Lækker sammensætning
Håber du havde en god aften!
Jeg er lige blevet fast læser!
Det ville være fedt hvis du ville tage et smut
forbi min blog:

liseemilia.blogspot.com

/Lise Emilia

Anne said...

Sara - Tak og i lige måde!

Lise - Håber også du have en god nytårsaften! Jeg kender faktisk lidt til dig... kan dog ikke huske om jeg nogensinde har mødt dig. Jeg er selv gammel dsu'er og ven af Jeanett :)