Sunday, February 20, 2011

Busy + more home stuff

PhotobucketPhotobucket
Kan det virkelig passe, at jeg ikke har blogget siden tirsdag? Hold da helt op! Tiden går alt for hurtig lige nu, jeg kan slet ikke følge med. Jeg har virkelig ikke tid til meget lige for tiden, hvilket også er grunden til, at der er så stille på bloggen. I denne uge har jeg ikke en gang haft tid til, at læse de blogs jeg fast følger. Jeg har dog fået en deadline på nogle af de projekter, som jeg bruger en del tid på, og som det ser ud lige nu, så håber jeg på, at vende tilbage en gang midt i marts. Altså jeg vil stadig blogge indtil da, men det bliver meget begrænset hvor meget jeg når. Jeg håber at I stadig vil følge med her, og jeg skal gøre mit bedste for, at blogge så ofte jeg kan.

Og så til noget helt andet. Vi fik købt et spisebord i sidste weekend, da vi var i Ikea, som I kan se herover. I går fik vi endelig hængt nogle billeder op på væggen, så det er ved at blive et rigtig hyggeligt hjem. Jeg er i hvert fald super glad for det lige nu, og glæder mig altid til at komme hjem til lejligheden.

I'm still very busy as you can probably tell by the lack of posts. This week I haven't even had time to look through the blogs I follow. I have a deadline for some projects in the middle of March, so hopefully I can do some more blogging after that. I just haven't got enough time at the moment to blog more than a couple of times a week, I hope that's okay. I'm glad to see that you still come by every now and again to have a look, so please keep doing that. I will be a better blogger as soon as I'm less busy!

And now for something completely different. I just really wanted to show you our new dinner table that we bought last weekend. I'm so happy with it and yesterday we got some pictures up too! It's really starting to look good here. I'm very happy with everything and love the place.

4 comments:

Charlotte said...

Hej,
er bordet fra ikea og hvad koster det? det er nemlig rigtig fint :)

Anne said...

Det er det ja. Det hedder Bjursta og koster 1499kr. Det er virkelig lækkert. Jeg er rigtig glad for det. Det har to ekstra plader så det kan forlænges til at have 8 stole omkring. Her er et link til produktet på Ikea's hjemmeside http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/70116262 :)

Charlotte said...

Ih det er så flot men tror desværre det er for stort til det lille indhak vi har i vores lejlighed hvor der lige er plads til spisebord..øv! Ej må se om jeg kan lokke min kæreste til at ommøblere så vi kan få plads til det! Men det er næsten 2 meget langt som det korteste, ikk?
Og super dejligt med en masse indretnings indlæg :)

Anne said...

Ej det er da øv! Håber du finder ud af noget. Det er 175cm som det korteste, så ja det fylder lidt. Glad for at du kan lide indlæggene :)