Wednesday, February 23, 2011

Someone like you


Jeg hørte denne sang for første gang igår, og jeg har simpelthen ikke kunne få en ud af hovedet siden. Den er så smuk og Adele synger den fantastisk flot. Her er hun til the Brit Awards, som blev holdt i London i sidste uge.

I heard this song for the first time yesterday and haven't been able to get it out of my head since. It's so beautiful and Adele sings it so great! I love it! Here she is at the Brit Awards from last week.

1 comment:

Anna said...

Hej Anne. Jeg har svaret på dit spørgsmål ang. frisør i Århus, men du får også lige svaret her, hvis nu du ikke får set det på min blog :)

Jeg hår altid fået lavet lyse striber hos ID4U i Bruuns Galleri. De har gode priser, og der er mange medarbejdere, så det er altid nemt at få en tid. Jeg er aldrig gået utrilfreds derfra. Jeg er også ofte blevet klippet derinde, hvilket også har været helt upåklageligt, men sidst blev jeg klippet hos Sher Cut i Langelandsgade, fordi det kun kostede 230 kr. (+ de har yderligere studerabat), og jeg får kun klippet spidser samt lidt etager, og det kan alle frisører vel finde ud af - det var i hvert fald klippet rigtig fint! Jeg har hørt godt om Frisør Pierre i Rosenkrantzgade, og de tager kun 190 kr. for en dameklip, så dem tror jeg, jeg selv vil prøve næste gang. Hvis du gerne vil lidt op i priser (og måske kvalitet...), så er Frisør PER eller Birthe Gleerup rigtig gode. De tilbyder begge elevklip, som jeg selv har benyttet begge steder (tror det koster omkring 400 kr. så), og det har altid været super. Håber du kan bruge nogle af mine tips ;) Vend endelig tilbage, når du har prøvet en ny frisør af (hvad enten det er nogle af dem, jeg har nævnt, eller nogle andre), vil gerne høre om dine erfaringer :)