Tuesday, July 12, 2011

Outfit of the day - green clutch

PhotobucketPhotobucketPhotobucketGlobal trousers - New Look shirt - Topshop flats - Ebay clutch

I har allerede set maden i sidste indlæg, så her er outfittet jeg havde på den fredag aften (1. juli). Ja det er jo lidt tid siden, og jeg ved godt at alle mine billeder selvfølgelig er lidt gamle nu, men det håber jeg altså I kan leve med. Det er jo stadig noget nyt jeg ikke har vist før! :) Som I nok kan se har jeg modtaget mine konvolut tasker. Jeg hentede dem faktisk på posthuset på min fødselsdag. De er alle rigtig fine. Jeg endte med at købe en grøn, pink og mint farve,t da jeg simpelthen ikke kunne vælge imellem dem.

You've already seen the food in the previous post so here is my outfit from that Friday night (1st of July). Yes, I know it's a little while ago and all my pictures are of course a bit old now, but I hope you can live with that. It's new stuff I haven't showed before! :) As you can see I've received my envelope clutches. I actually picked them up from the post office on my birthday. I ended up buying a green, pink and minty one. I really couldn't choose. They are all really pretty.

2 comments:

Luna said...

Super dejligt outfit til det danske sommervejr. Jeg bliver bare så meget nød til at købe den clutch (hvis jeg kan finde ud af det på Ebay!?!)

Anonymous said...

Anne du ser jo dejlig ud, perfekt til det danske "sommer"-vejr. Jeg bliver bare så meget nød til at købe sådan en clutch!! (hvis jeg kan finde ud af det via Ebay, hehe)