Thursday, July 28, 2011

Outfit of the day - yellow bag

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketMiss Selfridge shorts - Cheap Monday t-shirt - Converse All Stars - H&M bag - Primark sunglasses

Det bliver ikke til så meget blogging for tiden. Jeg har travlt med at få min portfolio på plads til at jeg starter første hovedforløb om halvanden uge! Der er slet ikke nok timer i en dag. Jeg får så travlt i weekenden. Jeg fik kæresten til at tage lidt billeder af dagens outfit da jeg kom hjem i dag. Jeg har brugt min nye taske fra H&M hele ugen og elsker den! Det er den perfekte størrelse til en hverdags taske. Nu vil jeg klæde om og smutte ned i DGI-huset for at spiller badminton med kæresten.

I don't get to do a lot of blogging these days. I'm busy getting my portfolio ready for school in one and a half weeks time! Really could do with more time. It's gonna be a hard working weekend I think. I got Mr. Boyfriend to take these pictures of me when I got home today. I've been using my new bag from H&M this week and I love it! It's the perfect size for an every day bag. Anyway, I'm off to play badminton with Mr. Boyfriend. Time to kick some ass!

3 comments:

J'adore blog said...

Rigtig fint outfit :-) Og tasken er da bare så fin i den gule farve :-)

Gabrielle said...

I loveeee that bag!
xx
I LIKE IT FAST

Pieter said...

What a great look!
Love the bag :)

Want to follow each other? :)

Theblackm4ze.blogspot.com