Tuesday, August 31, 2010

Sundays baking and cooking

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Søndag var en rigtig hygge dag med bagning og lækker madlavning. Kærsten og jeg havde købt ind til at lave pølsehorn og mini pizza'er. Det brugte vi derfor formiddagen på. Det endte i stor succes og en dejlig frokost. Vi kastede os ud i noget nyt mad-mæssigt om aftenen. Kæresten havde fundet en opskrift på noget "Beef Wellington", som vi ændrede lidt, da vi begge ikke kan lide champignon. Det består derfor af en lækker roastbeef krydret med hvidløg, paprika, salt, peber og tomatsauce, alt sammen pakket ind i butterdej. Dertil lavede jeg salat, kartofler i tern og sauce. Det smagte alt sammen rigtig lækkert.

Sunday was a really relaxing and nice day. My boyfriend and I decided to bake some sausage rolls and mini pizzas. All turned out really great and was a tasty lunch. In the evening we tried something new we have never made before, "Beef Wellington". The recipe had to be changed a little as none of us like mushrooms. Instead we had a roast beef with garlic, paprika, salt, pepper and tomato sauce, wrapped in puf pastry, together with some salad, potato cubes and sauce. All tasted really good.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

No comments: