Friday, November 12, 2010

My early Christmas present

Photobucket
I tirsdags nævnte jeg kort, at jeg havde en fantastisk dag, og det var der en meget god grund til. Det mest fantastiske er sket! Efter 18 lange måneder og over 100 ansøgninger har min kæreste endelig fået et job i Danmark! Jeg har stadig svært ved at forstå, at det faktisk er sket, men det er så fantastisk! Den bedste julegave nogensinde! Jeg glæder mig så meget til at flytte sammen med ham. Der vil selvfølgelig være en masse praktiske ting at ordne her i starten, men det bliver så godt!

On Tuesday, I mentioned briefly that I had a fantastic day and it was for a very good reason. The most amazing thing has happened! After 18 long months and over 100 applications, my boyfriend finally got a job in Denmark! I'm still not sure I can really believe that it has actually happened, but it's so amazing! The best Christmas present ever! I really look forward to moving in with him. There will be a lot of practical things to sort out at the beginning but it will all be great!

1 comment:

Miss Jeanett said...

STORT STORT tillykke!! Jeg ved hvor længe i har villet det, så KÆMPE tillykke. Det fortjener han sgu også med den energi og kampgejst han har lagt i at finde et. Er virkelig glad på jeres vegne.