Friday, April 15, 2011

Conscious Collection

PhotobucketPhotobucket
I går udkom H&Ms Conscious kollektion i alle H&M butikker landet over. Jeg var tilfældigvis forbi min H&M i dag, og så at de havde mange af de fine kjoler, så jeg tænkte at de da lige skulle prøves. Jeg har ikke været yderst begejstret for kollektionen siden billederne kom ud, og har derfor heller ikke blogget om den tidligere. Jeg synes dog alligevel, at jeg ville prøve et par ting for at se om de så godt ud på. Så kan jeg samtidig vise jer hvordan kjolerne sidder og give en lille anmeldelse. Jeg fandt disse tre kjoler, som er dem der har været mest snak om rundt i blogland. Har I tænkt jer at købe noget fra kollektionen?

Yesterday H&M's Conscious Collection came out in the stores. I went past my local store today and tried three of the dresses. I haven't been a fan of this collection, but still thought it was worth a try. Then I can show you guys what they look like on. I didn't buy any of the dresses, but is thinking about number two, which was my favourite. Are you going to buy anything from the collection?

PhotobucketDen første er den meget fine kjole med dyb udskæring foran og bagved, samt guld brokade skørt. Jeg var lidt nervøs for om udskæringen ville være for vulgær, men jeg synes egentlig det er meget fint. Jeg synes til gengæld ikke at skørtet sidder særlig godt. Det burde puffe sådan lidt, men det hænger bare sådan lidt tilfældigt og ser ikke særlig smart ud. Så det blev altså nej tak her fra.

PhotobucketNummer to kjole, var den fine med blonde ærmer. Det er normalt ikke den type tøj jeg går efter, men på modellen ser den jo meget sød og sommeragtig ud. Jeg synes faktisk den var meget sød, da den kom på. Selvom den mest af alt ligner en fin natkjole fra 50'erne. Den kunne måske fungere med et bælte? Det blev en tænker over det, for nu.

PhotobucketDen sidste kjole, var den enkelte fine maxi kjole. Den var super lækker og behagelig at have på, hvilke dejligt materiale. Desværre gjorde den ikke meget godt for mine former, især barmen... øv øv. Den var ellers skøn.

2 comments:

Malsen said...

Jeg er ikke helt såååå hooked på kollektionen, men kunne måske godt tænke mig lidt shorts og tunika derfra. Til gengæld synes jeg kjolen i midten er virkelig virkelig fin til dig!

Liselotte said...

Hvor er de fine alle 3, er selv forelset i de 2 øverste. Dem havde de self. ikke i min H&M, TYPISK og tør ikke rigtig bestille på nettet da jeg gerne vil se og prøve dem først.

// Liselotte