Wednesday, April 25, 2012

A lot on my mind

Photobucket
Der har været lidt stille her på bloggen i nogle dage nu. Jeg har haft meget i tankerne her på det sidste, og det har ærligt talt taget meget af mine kræfter, humør og lyst til det helt store. Jeg har intet overskud haft til bloggen, og derfor har jeg også holdt mig væk. Jeg overvejede faktisk i et kort øjeblik at stoppe, men det kan jeg alligevel ikke få mig selv til. Jeg kan jo godt lide at blogge, og så længe jeg hygger mig med det, så vil jeg fortsætte! Det er sjældent, at jeg skriver dybe indlæg her på bloggen, men efter at have læst en del hos Mette, har jeg virkelig fået øjnene op for den mulighed bloggen giver. Jeg har altid været stor fan af at skrive tanker og følelser ned i stedet for at udtrykke dem på tale. Jeg tror bare, at jeg bedre kan fortælle ting på skrift. Jeg har dog også en idé om, at grunden til jeg ikke har været særlig personlig her på bloggen, er at jeg endnu ikke har fundet min personlige grænse. Hvad vil jeg dele på bloggen? Hvad tør jeg skrive om? Hvordan vil andre reagere? Jeg er en af de mennesker der tænker alt for meget over hvad jeg gør, istedet for bare at gøre det. Det er noget jeg arbejder på og som jeg gerne vil blive bedre til. Jeg vil lære at være ligeglad med hvad andre tænker om mig og gøre hvad jeg føler for. Det bliver ikke nemt, det ved jeg godt, men bare det at erkende det er vel en start? Jeg har faktisk en del jeg gerne vil ud med, men det må blive i et andet indlæg. Først og fremmest vil jeg bare informere om, at jeg ikke er helt væk, men bare lige skal tilbage på sporet, så skal bloggen nok blive opdateret lidt oftere :)

As you can see (by the amount of Danish text) I've got a lot on my mind at the moment. I'm not gonna translate the entire thing, but I really just want to take advantage of the blog media to be more open, share more things, write deeper posts and show more of my personality. After all I claim this to be a personal blog and so far I've not managed to share a great deal about me. Something I'm working on for the future.

2 comments:

Mette said...

Hvor er du sød!
Det første lidt mere personlige indlæg jeg lavede havde jeg faktisk helt ondt i maven over, da jeg udgav. Ikke fordi det ikke var noget jeg kunne stå inde for, men fordi jeg var bange for reaktionen. Men jeg har bare taget små skridt hen ad vejen mod at skrive lidt mere 'dybt', du ved! Jeg elsker de indlæg og det viser også meget mere om mig!
Du skal bare tage det i dit tempo og skrive om det du har lyst til, når du har lyst til det!
Knus til dig <3

Anne said...

Jeg vil helt sikkert ikke skrive noget jeg ikke er klar til at dele, men jeg synes, lige som dig, at det er så mere federe at vise personlighed på denne måde. Så tak for det Mette og jeg læser altid dine personlig indlæg. Det får virkelig en til at tænke og det synes jeg er fedt! :)