Thursday, April 26, 2012

Outfit of the day - leather jacket

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Miss Selfridge jacket | Primark skirt | H&M jumper | Pieces necklace | Converse All Star

Så fik jeg endelig prøvet fjernbetjeneren ordenligt og har selv taget disse outfit billeder fra i dag. Der var en del der blev sløret, men den kan vel heller ikke fokusere lige så godt? Jeg har aldrig fået vist min nye læderjakke, som jeg hentede i England sidst jeg var det. Jeg er så vild med den! Den er lige hvad jeg har ledt efter.

Hvad sker der lige for vejret?! Det blev da lige pludseligt meget mørkt og nu står det ned i stænger! Seriøst! Øv! Det er da træls lige for tiden. Hvor bliver sommeren af? Jeg savner fredagsøl ved åen, grill-ture i parken, alt mit sommertøj og varme!!

Lige nu venter jeg på at kæresten kommer hjem fra Tyskland, hvor han har været siden igår. Tænker at det måske bliver middag i byen i dag. Ville være hyggeligt.


I finally had a chance to use my little remote for some outfit pictures. This is what I'm wearing today. The jacket is the one from Miss Selfridge that I've been talking a lot about. It's finally mine and I love it!

The weather is pretty bad at the moment. It's dark and the rain is pouring down. Is the summer ever gonna come? I miss the warm weather, drinks by the canal, BBQ's in the park and all my summer clothes!


3 comments:

Torp said...

Hvor ser du sød ud :)

Bytorp.blogspot.com

Julie said...

Smuk læderjakke
Og smart med den fjernbetjening, skal helt sikkert også have fat på en snart

Hvilket kamera bruger du den til?

www.itsmypassions.dk

Anne said...

Tak Torp! :)

@julie - Mange tak. Jeg har et Canon 600D, men fjernbetjeneren virker til mange forskellige kameraer. Og det er virkelig super smart at have sådan en som blogger :)