Monday, April 30, 2012

Taking a risk

Photobucket
Så dette er lidt efterfølgeren til sidste uges indlæg. Jeg har af gode grunde ikke kunne dele dette med bloggen tidligere, men nu kan jeg og derfor gør jeg det også, da jeg føler, at det er noget som har fyldt meget i min hverdag. Jeg har i en længere periode ikke været helt tilfreds med min praktikplads i forhold til hvad de kan tilbyde mig. Jeg har været glad for mine kolleger, som alle er dejlige mennesker, og der har været et hav af sociale arrangementer, men nogle gange er det bare ikke nok. Jeg er under uddannelse og skal lære noget, hvilket jeg da også gør, men bare ikke nok efter min mening. Jeg har derfor besluttet at ophæve min uddannelsesaftale med praktikpladsen, glædende fra dags dato. Det har været en svær beslutning at tage, da det kommer til at ændre en del på min situation. Jeg har ikke kunne finde en anden praktikplads, og derfor bliver min uddannelse sat på pause.

Jeg har tænkt over det længe, men beslutningen blev truffet, da det for mig er enormt vigtigt, at jeg lærer så meget som muligt i mine praktikår. Jeg skal til svendeprøve om lidt over et år, hvilket jeg slet ikke føler mig klar til. Jeg synes ikke, at jeg har udviklet mig nok i forholdt til hvad jeg havde forventet. Jeg har derfor taget den svære beslutning og tænkt på hvad er bedst for mig. Det er en risiko, jeg er villig til at tage, for at min uddannelse former sig efter mine ønsker og drømme. Det er trods alt min fremtid! Wow, det var faktisk rart lige at få ned på skrift... 


Men hvad skal der så ske nu? Jo, jeg har lavet en aftale med et firma om at arbejde hos dem de næste to måneder. De har en elev, som skal på skole og til svendeprøve, så jeg bliver stand-in for hende imens. Hvis jeg i den tid kan bevise mit værd, så har jeg måske chancen for at blive ansat som elev der. Hvis det ikke går, så må jeg prøve at finde noget andet. Jeg håber dog virkelig at dette er det rette sted for mig. Det lyder super interessant, og jeg glæder mig til at prøve kræfter hos en rigtig grafisk virksomhed. Jeg starter der i morgen, så ønsk mig held og lykke!

I've taken a risk and quit my current trainee job as I didn't feel like I could learn enough there. I'm starting at a new company tomorrow, but only for the next two months. Then I'll have to wait and see if they want me to be their new trainee. I hope so as the job sounds pretty awesome to me. Can't wait to work at an actually graphic design company.

2 comments:

Miss Jeanett said...

Wow, stærkt valg! Det har jeg sgu respekt for. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med i morgen! Er sikker på de nok skal tage rigtig god imod dig :)

Anne said...

Mange tak Jeanett! Glæder mig rigtig meget, selvom jeg også er lidt nervøs...