Friday, May 18, 2012

Colour on the lips

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg har netop modtaget min pakke fra Elf. Bestilte lidt i sidste uge, da mit lager snart er brugt op. Elf har ofte gratis levering hvis man køber for et bestemt beløb, og den er jeg næsten altid med på. Jeg kan altid finde lidt ekstra til make-up hylden. Denne gang kom disse to læbestifter med hjem. Jeg ville gerne have nogle lidt mere afdæmpet hverdagsfarver, da jeg stort set kun har enten meget mørke eller meget farverige læbestifter. Jeg tror, at disse er perfekte. De giver farve på læberne uden at være for meget. Læbestifterne hedder henholdsvis "ripe rose" (øverst på min hånd) og "rich raspberry" (nederst på min hånd). De koster begge 30 kr. og kan købes her.

I just received my parcel from Elf. I ordered some stuff last week as my stock is running out. I did buy two new things which are these two lipsticks. I wanted some more natural coloured lipsticks as the ones I've got are either really dark or quite colourful. These just give my lips a bit of colour without being too much, so they are perfect for every day wear. The lipsticks are called "ripe rose"(first one on the top of my hand) and "rich raspberry". They cost £3.5 and you can buy them here.

2 comments:

Riks said...

Hey Anne.
Måske du kan give mig lidt råd mht at købe ELF?
Jeg læste (overfladisk) at det er noget med det er en engelsk hjemmeside...hvad betalter du så i fragt/ porto?
Hvis du har tid må du gerne skrive en mail til mig på rikkeriks85@gmail.com.
På forhånd tak!

Vh.

Anne said...

Hej Rikke,

E.l.f. er rigtig nok et engelsk firma, men deres hjemmeside kommer også i en "dansk" udgave. Siden er ikke fuldt oversat, men priserne vises på dansk: http://eyeslipsface.dk/. Jeg har handlet hos Elf i nogle år nu og har været rigtig glad for det. De har rigtig mange ting til super billige priser. Det er dog ikke alt det er lige god kvalitet. Deres "mineral" mærke er noget bedre end de helt billige ting, så jeg vil råde dig at shoppe derfra.

Jeg har faktisk aldrig betalt for fragt, så vidt jeg husker, men mener ikke at det koster mere en 40 kr. for levering, hvilket er billigere end i DK! Jeg har tilmeldt mig deres nyhedsbrev, hvor de ofte annoncere med rabatkoder og tilbud. De har ofte fri fragt hvis man handler for et bestemt beløb, så det benytter jeg altid. De skriver på deres side at det kan tage op til 21 dage før man modtager sin pakke, men jeg har aldrig ventet mere end en uge eller to, så det synes jeg er fint. Da de sender fra England er der heller ikke told, så endnu en god grund til at handle hos dem. Jeg håber at dette hjalp, ellers må du sige til. Du kan evt. kontakte Emili på hendes blog her: http://blog.delancefashion.com/about/ Hun er Brand Manager for E.l.f. DK :)