Sunday, October 17, 2010

Days likes these...Jeg har haft en ret træls dag i dag. Det var meningen, at jeg skulle lave en masse skole arbejde, men min computer har drillet noget så grusomt. Jeg har haft problemer med mit webkamera i over en uges tid, og det er altså ikke sjovt, når kæresten bor i England :( Fik det umiddelbart til at virke i nogle timer, men nu er det dødt igen, øv! Det hjælper heller ikke yderligere, at min bankkonto er den mest deprimerende ting at se på lige for tiden... Nu er det jo søndag, så jeg har set X Factor fra igår. Mine to favoritter er helt sikkert Matt Cardle og Treyc Cohen. Jeg synes de begge har fantastiske stemmer og personligheder. De får helt sikkert min stemme! I kan se deres optræden fra gårsdagens show i de to videoer.

Today has been a really frustrating day. I was suppose to do a lot of school work, but my computer has been quite a pain in the ass. I've had problems with my webcam for over a week, and it is not funny with a boyfriend in England :( Got it to work a few hours but now it's dead again, so annoying! And it doesn't help much that my bank account is the most depressing thing to look at, at the moment... It is Sunday, so I've watched the X Factor from last night. My two favourites are definitely Matt Cardle and Treyc Cohen. I think they both have amazing voices and personalities. They definitely have my vote! You can see their performance from last night's show in the two videos.

4 comments:

Mads said...

Jeg elsker Cher Lloyd. Hun er min favorit indtil videre, selvom jeg synes, at hun skal stoppe med at rappe en anelse.

Michelle said...

Sådan nogle dage er så ØV!
Håber i morgen bliver bedre :)

:)
http://so-this-season.blogspot.com/

Anne said...

Mads - Jeg er sikkert den eneste som ikke er fan af Cher. Alle synes at være super begejstret for hende. Jeg synes til gengæld at hun har en virkelig irriterende attitude og fremtoning, og jeg kan ikke lide hendes stil eller måde at synge/rappe på. Men det er jo bare min mening :)

Michelle - Mange tak! Har en god fornemmelse i dag, så lad os håbe alt bliver godt :)

Mads said...

Irriterende attitude og fremtoning? Jeg synes bare, at hun er en pige, der prøver på at være lidt hård og i stedet ender med at virke lidt nervøs. Det er ret charmerende i min bog.

Jeg tror ikke, at hun vinder, fordi der er så mange forventninger til hende, som gør det nemt at fejle, men jeg synes, at hun synger godt, samtidig med at hun giver urban-genren et godt spin, når hun synger... ikke når hun rapper.