Saturday, January 29, 2011

Look what I found today!

Photobucket

I sommers købte jeg denne halskæde med lommeur i Topshop. Jeg har brugt den rigtig meget og været virkelig glad for den. Jeg har haft en del positiv respons fra jer læsere, der også synes godt om den. I dag, da jeg var inde i byen, så jeg halskæden i Gina Tricot. Jeg ved, at GT bruger samme smykkeproducent som Topshop, men jeg var nu lidt overrasket over at se den i en butik efter så lang tid. Jeg ville dog lige dele denne info med jer, hvis der er nogen som kunne tænke sig halskæden. De har den i Gina her i Århus og den fås også i sølv.

Last summer I bought this necklace with a pocket watch in Topshop. I've used it quite a bit and been really happy with it. I've had some positive response from you readers, who likes it too. I found it today in Gina Tricot in town. I was quite surprised to see it there after half a year, but in case any of you are interested in buying it, you know where to get it now. It comes in silver too.

5 comments:

Charlotte said...

Hva koster den? Jeg var for længe siden i GT og så den men der var den kun i sølv og jeg går kun i guld men var nu alligevel tæt på at købe den i sølv fordi den er så flot :p

Anne said...

Uhh det glemte jeg selvfølgelig at kigge på... Men vil tro den koster det samme som den i sølv hvis du kender prisen på den? Jeg synes helt sikkert den er pænest i guld :)

The Fashionphile said...

Super skøn blog du har dig, er med det samme fast læser :)
Og hvor er det ur dog fint! :)
Ved du hvad prisen er?:)

The Fashionphile

http://fashionphileme.blogspot.com/

Anne said...

@ fashionphile - Mange tak og velkommen til! :) Jeg ved ikke hvad prisen er, men prøver da lige at finde ud af det.

God søndag!

Anne said...

Jeg har forhørt mig hos en veninde der arbejder i GT og halskæden koster 199 kr. :)