Sunday, January 2, 2011

New Years eve!

Photobucket
Jeg fik vist aldrig sagt noget om min Nytårsaften, så det kommer her. Jeg havde en rigtig hyggelig og god aften i Århus. Vi var til middag og fest hos et godt vennepar, sammen med et andet par vi ikke kendte. Så i alt seks mennesker, 2 danskere, 2 englængere og 2 finner. Så det meste af aftenen foregik derfor på engelsk. Maden var også engelsk præget. Det var i hvert fald ikke den traditionelle danske, hvilket jeg egentlig ikke havde noget imod. Det smagte alt sammen rigtig godt! Vi startede traditionstro med Dronningens Nytårstale kl. 18, også selvom vi kun var to der forstod den. Derefter spiste vi, hyggede, og havde det sjovt. Der blev også tid til lidt x-box. Klokken tolv var det tid til champagne og så ud på gaden og se fyrværkeri. Det er første gang jeg er i en "storby" Nytårsaften, og det var virkelig fedt! Vi var et rigtig godt sted med udsyn til det meste af byen, så det var fantastisk! Vi havde altså en dejlig aften, lige bortset fra hjemturen, hvor vi måtte stå i kø i 1 ½ time for at få en taxa!! Jeg har aldrig frosset så meget i hele mit liv!! Det bliver godt at flytte ned til byen, hvor alt er i gå-afstand!

I haven't mentioned anything about my New Years eve really, so here it goes. We had a really nice evening with some good friends. We were 6 people in total: 2 Danish, 2 English and 2 Finns. We therefore spoke English most of the evening. The food was also inspired by English dishes. It wasn't at all a Danish traditional meal, but I thought it was all very lovely. We started the night with the Queens New Years speech at 6pm, and afterwards we had the meal. We even played a little on the x-box. At midnight we had champagne and went outside to see the fireworks. It was really beautiful. We had the perfect spot to watch it all. So we had a lovely night, except for the journey home where we waited 1 ½ hours in a queue outside for a taxi! I haven't been so cold ever in my life! Can't wait to move down town where everything is within walking distance!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

No comments: