Monday, January 10, 2011

The perfect blog accessory

Photobucket
Med sådan et kamera ville jeg kunne tage fantastiske billeder. Både privat, men selvfølgelig også til bloggen! Derfor håber jeg på en dag at få råd til sådan et. Det er dog ikke øverst på ønskelisten, og derfor går der desværre nok lidt tid før jeg får sparet sammen til det. Jeg er dog sikker på, at jeg nok skal få investeret i et en dag, så det kan jeg jo glæde mig til...

With a camera like this I would be able to take some amazing pictures. For private use, but of course also for the blog! I hope that I some day will be able to afford it. However it's not the first thing on my wishlist and therefore it might be a while before I get one. I'm sure it will happen one day though...

2 comments:

Charlotte said...

Køb et spejlrefleks der kan filme - det er meget dyrere, men jeg har virkelig fortrudt at jeg ikke købte et som også kan filme..og det tror jeg alle fortryder.. Men køb endelig et canon, det er simpelthen et super mærke, og jeg som ingen foto-erfaring har, kan finde ud af det meste på mit CANON EOS 1000d :)

Anne said...

Jeg kan ikke undvære videofunktionen, så det bliver helt sikkert et som kan filme. Jeg har ikke noget imod en ældre model som Canon 450D eller 500D, de er jo alle gode, og meget bedre end et kompakt kamera.
Og jeg er netop vild med at man ikke behøver at være foto-ekspert for at tage gode billeder med et spejlrefleks! Håber virkelig at jeg kan købe et i løbet af 2011.