Tuesday, January 4, 2011

Outfit of the day - New favourite

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg købte denne strik, da jeg var på juleshopping i H&M i sidste uge. Jeg har længe ledt efter noget lignende, og jeg kan allerede nu sige, at det bliver en af mine yndlings. Den er så varm og dejlig. Jeg havde tænkt mig at style den med læder-look bukser, men eftersom jeg stadig ikke har fundet nogen blev det shinny leggings i dag. Det er altså ret lækkert at have nyt tøj i skabet igen.

Igår var vi nede og hente nøglen til vores nye lejlighed. Jeg glæder mig allerede sindsygt meget til at flytte. Jeg er også så småt gået i gang med at pakke. I dag har jeg været nede og måler op, så vi kan planlægge hvordan tingene skal stå, og hvor stor en sofa vi kan købe :)

I bought this jumper in H&M last week. I've been looking for something like it for a while and I already know it's going to be one of my favourites! It's so lovely and warm. I wanted to style it with leather-look trousers but since I still haven't found any it's shinny leggings for now. It's so nice to have new clothes in the closet again!

Yesterday I got the key for our new apartment. I'm already super excited about moving. I'm gonna start packing things soon. Today I went down to the place to measure everything up so we can find out how big a sofa we can buy :)

3 comments:

Malsen said...

Dejligt vinteroutfit :) Og lækker halskæde!

AgataP said...

amazing boots and sweater!
love your blog so I'm following you since now :)

take a look at my blog and follow if u like :)

http://laughing-in-the-purple-rain.blogspot.com/

Anne said...

Thank you very much! I'll check out your blog! :)