Sunday, June 19, 2011

New in - Beautiful maxi dress

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg købte denne smukke maxi kjole i H&M for nogle uger siden. Jeg har gået og kigget på den længe, men fortalt mig selv at jeg ikke burde. Så prøvede jeg den på og over alt forventning passede den perfekt! Typisk! Så blev jeg jo nødt til at købe den. Det er en af de flotteste maxi kjoler jeg længe har set. Man skulle virkelig ikke tro at det bare var fra H&M. No offence, men nu er H&M jo ikke kendt for at have den bedste kvalitet. Jeg er dog lykkelig over at have fundet en flot maxi som for en gangs skyld er lang nok til at jeg faktisk kan have højhælet sko på! Bonus! Glæder mig så meget til at have den på. Så må jeg lære at sætte mit hår op, for man skal da have håret oppe til sådan en kjole, ikk? :)

I bought this gorgeous maxi dress in H&M a couple of weeks ago. I've been looking at it for a while, but telling myself not to use any money. I then made the mistake of trying it on and of course it fitted perfectly! I had to buy it then. It's one of the most beautiful maxi dresses I've seen. Hard to believe it's just from H&M. I'm so thrilled to have found such a beautiful maxi that for a change is actually long enough for me to wear heels! Bonus! I can't wait to wear it.

10 comments:

Tine said...

Super flot kjole!! Den er perfekt til din hudfarve.

Jeg synes dog ikke du behøver opsat hår. Store bløder krøller ville også være flot:-)

Emilie Delance said...

Wauw hvor er den bare super flot! Den sidder bare så godt på dig :D

Anne said...

@tine - Mange tak. Det lyder faktisk også mere som noget jeg ville have. Har næsten altid løst hår, da det er nemmest :)

@emilie - Mange tak Emilie! :D

Charlotte said...

Ih hvor er den fin på dig! Har du forresten set at den er på tilbud til 200kr på hm webshoppen? :)

Anne said...

Ej det er løgn!! Typisk! Havde jeg vidst det ville jeg nok have købt den der. Kunne jeg egentlig stadig nå, hvis det ikke lige var fordi jeg planlægger at have den på til mine forældres sølvbryllup på søndag.

Camilla W said...

Hej Anne
Er der en lille bitte chance for, at du vil sælge kjolen?
Det er trods alt halvandet år siden, du har købt den - jeg er totalt forelsket i den!

Anne said...

Hej Camilla

Det kunne da godt tænkes.. Har ikke haft den på siden, så får jeg vel heller ikke igen!? Send mig en mail, så kan vi finde ud af noget :)

Anonymous said...

Hej, kan du huske hvad du gav for den?

Anne said...

Jeg mener det var 500kr. Er du interesseret?

Pernille said...

Er kjolen solgt? Hvad str er det? :) Er nemlig interesseret ;)
Du må gerne skrive til pernille.hougaard@hotmail.com